Search
  • Mun Mun

Tips Menang 918Kiss/SCR888 2020

Tip bermain scr888 kali ini adalah untuk semua jenis permainan slot scr888. Modal minimum yang digunakan adalah RM100. Tetapi sebelum anda bermain dengan wang sebenar,admin galakkan anda bermain secara test id dahulu. Untuk mendapatkan test id scr888, anda kena search di blog ini test id scr888 tersebut.


Ok, dengan modal RM100 seperti yang admin sarankan diatas, buka mana-mana games slot yang anda mahu .Mula bet yang perlu adalah yang paling kecil untuk slot tersebut.Jika dalam slot tersebut nilai yang paling kecil untuk bet adalah RM0.20 sen,sila bet dan buat bet sebanyak sekurang-kurangnya 20 kali pusingan.Jika dalam 20 kali pusingan tersebut anda lansung tidak kena,maka anda kena beralih pada slot games yang lain pula.

Nilai bet adalah sama,ulang langkah di atas dan sekiranya anda menang dalam pusingan kali ini.Naikkan nilai bet anda kepada RM0.40. Jangan bet lebih dan mulakan langkah di atas dengan nilai bet yang berbeza pula.Jika nilai bet RM0.40 sen juga tidak mengena anda perlu tukar lagi slot yang berlainan.


Kali ini,anda kena naikkan nilai bet sebanyak RM1.00 untuk satu pusingan.Ulang langkah bet ini sebanyak 10 kali,jika anda kalah,tukar lagi slot games yang lain dengan nilai yang sama.Selalunya,jika modal RM100 dan ianya berkurang hingga modal anda hanya tinggal sebanyak RM30 ke RM40 anda akan mendapat free spin atau free bonus games.

Namun,nilai wang kemenengan dari free spin dan free bonus tidak menjanjikan anda menang besar.Cukuplah mendapat balik modal RM100 dan sedikit keuntungan.Jika anda sudah mendapat modal maka beralih lah kepada games table seperti monkey thunderbolt.

Nasihat dari admin,jangan hanya stay pada satu-satu games.Cuba permainan lain,dan kemungkinan anda akan mengena jackpot.Itu sahaja tip admin kali ini,untuk tip lain,sila lawat blog kami dari masa ke semasa untuk mendapatkan tip-tip terbaru dari admin.

Good luck !!!!!

329 views0 comments

Recent Posts

See All

©my918Kisscr Casino| Malaysia | Contact us: +601163827160 |          |        @my918Kisscr  | Privacy & Policy

  • Facebook Social Icon

Authorized by: