Search
  • Mun Mun

Cara Main SeaoWorld 918Kiss

Game Sea World Slot merupakan antara slot game kegemaran ramai yang selalu dimainkan untuk mendapatkan pulangan segera dan agak lumayan, jika kena gayanya. Admin tidak nafikan bahawa Sea World Slot merupakan antara game slot senang dimainkan untuk anda cuci! Jadi tidak hairanlah ramai yang selalu bermain game ini.

Kena ramai yang suka main Sea World slot?

Sea World Slot adalah merupakan antara slot game yang terdapat dalam 918Kiss yang mana game ini membolehkan anda lebih senang untuk menang dan seterusnya cuci berbanding dengan game-game slot yang lain. Walaupun game slot ini tidak lagi semudah dulu, namun peratusan untuk menang bermain game slot ini adalah agak tinggi!


Sea World juga ramai dimainkan oleh pemain 918Kiss untuk mencari modal yang lebih sebelum bermain game yang lain. Sea World boleh dikatakan game untuk player yang tidak mempunyai modal yang besar dan mereka bermain untuk mendapatkan modal yang lebih. Setelah mendapat modal yang diingini, maka mereka ini akan bermain di game yang sebenar, kononnya….


Sea World juga selalu dimainkan sebab game slot ini terdapat bonus game. Berikut merupakan bonus game bagi Sea World

Bonus-bonus game ini berupaya untuk memberikan anda jumlah bonus yang agak besar. Seperti yang anda boleh lihat pada gambar di awal artikel, hanya berbekalkan bet 50sen, bonus game pula memberikan pulangan yang jauh lagi besar! Tak terfikir nak try main ke?


Cara Main Sea World Slot

Selepas memerhatikan dan membuat uji kaji sendiri menggunakan wang sebenar, admin cadangkan untuk bermain di saat nilai random jackpot berada pada 1000-4500 dan 8000 – 10000+. Pada waktu ini, anda akan mudah untuk mendapat free game, bonus game dan mudah untuk mendapat big win dan yang sewaktu dengannya.Random jackpot pula admin selalu perhatikan pada 3000-5500 dan 10000+ Nilai ini mungkin berubah dari masa ke semasa.Anda boleh biarkan roda berputar (spin) ataupun anda boleh main tangkap. Admin selalunya akan main tangkap pada bet 1.00 dan biarkan spin untuk bet 3.00 ke atas.Jika setelah beberapa spin, anda dapati game macam tak bayar, sila keluar dan tunggu sehingga saat yang admin ceritakan di point pertama! Atau boleh main game lain je.Peluang untuk anda gandakan modal anda dengan bermain game ini adalah sangat senang. Admin akan cuci jika mencapat target MODAL X 3.5 tercapai! Admin utamakan keuntungan bagi setiap permainan yang dimainkan.

Tips dan panduan berikut adalah berdasarkan pengalaman admin sendiri dengan menggunakan wang yang sebenar. Untuk pengetahuan umum, jika anda nak test sama ada game tersebut bayar ataupun tidak, sila gunakan wang sebenar. Menggunakan test id adalah tidak tepat. So, kalau ada sesiapa yang suka main Sea World Slot game nie, boleh lah komen ataupun berkongsi screeshot jika ada. Admin akan kongsikan screenshot tersebut di blog ini. Jangan lupa untuk rujuk dan baca Cara Menang Jackpot SCR888.


Sekian,

85 views0 comments

Recent Posts

See All

©my918Kisscr Casino| Malaysia | Contact us: +601163827160 |          |        @my918Kisscr  | Privacy & Policy

  • Facebook Social Icon

Authorized by: